Тайните на успеха

Тайните на успеха

26 декември 2019

⚜️1⚜️ Нека страстта бъде ваш водач - замислете се, какво ви кара да горите от желание, кое запалва интереса ви.  Ако дневната ви работа не е нещото, за което сте си мечтали, то започнете свой проект. Нека той да бъде върху нещо, което ви вдъхновява. Отделяйте по 30 минути на ден, за работа върху него и много скоро това ще запали искрицата, която ви е липсвала.

 

⚜️2⚜️ Бъдете трудолюбиви - влагайте усилия и постоянство във всичко, което правите.

 

⚜️3⚜️ Натрупайте опит - упражнявайте се, учете и усъвършенствайте уменията си, докато не станете наистина добри в това, което вършите.

 

⚜️4⚜️Поддържайте концентрацията си -отдайте на работата си цялото внимание, от което се нуждае.

 

⚜️5⚜️Бъдете упорити - критиките и неуспехите са част от успеха. Не позволявайте да ви попречат да правите това, в което вярвате.

 

⚜️6⚜️ Бъдете любознателни - учете непрекъснато, търсете нови идеи и вдъхновение постоянно.

 

⚜️7⚜️ Продължавайте напред - поставяйте си нови цели и предизвикателства. Всяка направена стъпка напред ви дава увереност за успех!

Да бъдем дисциплинирани означава да се фокусираме върху резултата, който искаме да постигнем. Може това да бъде достигане на определено тегло,  спестяване на определена сума,  придобиване на ново умение, изплащане на финансово задължение, развиване на успешен бизнес. Каквото и да е, ще изисква от вас много дисциплина. Ето за това, ние ви предлагаме 5 стъпки, които ще ви помогнат.

прочети още

Всяка година може да бъде по-добра от предходната. Предлагаме ви 7 стъпки, как да планирате най-успешната си до момента. Ето ги и тях:

прочети още

Един цитат, който говори много сам по себе си : "Управлявайте парите си, защото иначе липсата им, ще управлява вас." Управлението на личните ни финанси е едно от най-важните умения, което следва да имаме и развиваме, ако искаме да преследваме целите си, защото много от тях са свързани с наличието на средства.

прочети още

Началото на всеки нов месец е прекрасно време. Време, което ако използваме пълноценно, ще ни помогне да сме по-организирани и по-фокусирани върху важните за нас неща. Представяме ви 11 съвета как да започнем месеца си правилно. Ето ги и тях:

прочети още

Планерите са невероятни средства за организация и продуктивен начин на живот. Те са един от ключовете към успеха ... ако ги използваме правилно ☺️

прочети още

Много често ни се случва мързела ни да надделява върху нас и това е съвсем нормално. Тези стъпки ще ви помогнат да победите това чувство и да възвърнете силите си. Ето ги и тях:

прочети още

В едно от аудио - обученията си, Ърл Найтингейл казва: “Разликата между успешните и неуспешните хора е в целите.”

прочети още

Времевата карта в общи линии е "принт скрийн" на нашата седмица, разграфена в различните активности.

прочети още

Планирането на времето ни е една от първите стъпки, които трябва да усвоим, за да променим нещо в живота си. Нашият живот е нашето време и ако прахосваме времето си, това означава, че прахосваме живота си.

прочети още